Inredningskonsulten

Skapar miljöer där vi mår som bäst, hemma, på arbetsplatsen, på restauranter & i butik.

Inredningskonsulten

Inget rum blir det andra likt då vi prioriterar en ekletisk inredning. Vi använder oss av återbruk i kombination med nytt & fräscht, allt handplockat efter personliga önskemål. 

Det gynnar det cirkulera tänk planeten behöver för att inte tära alltför mycket på dess resurser. Vi låter processen ta den tid som behövs för rummets harmoni ska bli perfekt.

Skärmavbild 2023-12-07 kl. 19.23.36

Kajsa Carlström

Jag fann ett fotografi från mitt rum som barn, perfekt stylat. Redan då lockade uppenbarligen estetiken i tingens ordning. Jag insåg att valet att arbeta med inredning är något jag burit med mig sedan unga år.

Med mer än 20 års erfarenhet som egenföretagare har jag en rejält, varierad portfölj att välja och vraka ur för att serva dig som väljer att anlita Inredningskonsulten: 

Ordning & reda, smart förvaring, effektivitet i vardagen, färg & form, textilkunskap, kvalitet & design, feng shui, cirkulär inredning, visuell marknadsföring i butik och på mässor, restaurantdekor både till vardag och fest. Lyhördhet för individers personlighet, tycke & smak, har utvecklat 100% pricksäkerhet och jag är oerhört stolt över den bredd vi kan erbjuda.

Ta möjligheten du med, att nu höra av dig för att se hur vi kan vara behjälpliga!

Kajsa Carlström

Skärmavbild 2023-12-07 kl. 19.25.08